Goede communicatie vraagt aandacht, zorg en vakmanschap. Drie vereisten waaraan Oost-Buijze Communicatie (OBC) voldoet. Want Jan Oost en Regina Buijze zetten niet alleen de puntjes op de i, maar ook op de j. En of het dan gaat om (journalistieke) teksten, flyers, folders, brochures, een communicatieplan, het opzetten van een website of een schrijfvaardigheidstraining, het resultaat is steeds een prima verzorgd eindproduct.

OBC communicatie team Herkenbosch

OBC is een allround communicatiebureau, en verleent uiteenlopende diensten op het gebied van public relations, voorlichting en journalistiek. Zowel Jan Oost als Regina Buijze zijn afgestudeerd aan de School voor de Journalistiek in Utrecht en hebben vakopleidingen gevolgd op het gebied van public relations, voorlichting, marketing en reclame.
Voordat zij in 1992 hun bedrijf startten, hebben zij op diezelfde vakgebieden ruime praktijkervaring opgedaan zowel in de profit als de non-profit sector.

Inmiddels heeft een groot aantal gemeenten, instellingen en bedrijven gebruik gemaakt van de diensten van OBC. Zij kozen voor aandacht, zorg en vakmanschap en kregen die ook.

Zonodig werkt OBC nauw samen met:

Door hun journalistieke achtergrond staan Jan Oost en Regina Buijze borg voor een kritische instelling, wat resulteert in een gedegen voorbereiding, uitvoering en controle van iedere activiteit.