Bedrijfscommunicatie

Schoolproject

Schoolproject
Vanuit een samenwerkingsverband van Rockwool, gemeente Roerdalen, gemeente Roermond, Fontys en de Onderwijs Begeleidingsdienst Midden-Limburg is een project ontstaan waarbij Rockwool de basisscholen van de gemeenten Roermond en Roerdalen (nieuwe) computers verschafte. OBC maakte voor de brochure voor leerkrachten, ouders en kinderen de teksten, interviews, het concept en co÷rdineerde het project.

 

Grond voor de toekomst
Deze nieuwsbrief over een groot bodemsaneringsproject in Landgraaf en Kerkrade was een uitgave van de provincie Limburg in opdracht van een aantal bedrijven, waaronder de Grontmij. OBC heeft voor deze nieuwsbrief het concept, de co÷rdinatie en de teksten verzorgd.

Grond voor de toekomst

Interne nieuwsbrief Euramax
Diverse bedrijven, waaronder Euramax en Rockwool publiceren regelmatig interne nieuwsbrieven voor hun medewerkers. OBC produceert en schrijft deze nieuwsbrieven, en interviewt de medewerkers.
Persbericht
Diverse bedrijven besteden hun persberichten uit aan OBC. Die schrijft ze niet alleen, maar zorgt desgewenst ook voor de fotografie en verzending.